maanantai 17. elokuuta 2015

Lankalaihis ahdistus

Voi ei. Nyt se sitten iski. Lankalaihis ahdistus. Jaa miksi? No kun...
Varastoissahan niitä lankoja on vaikka kuinka paljon, mutta ei juuri nyt mielessä olevaan työhön. Ei sopivaa väriä, ei sopivaa määrää, ei sopivaa paksuutta. Paniikki iskee.
Ison hartiahuivin tekoa olen tässä suunnitellut, mutta siihen ei tosiaankaan ole niitä lankoja... tarttis ostaa ne, mutta sitten saa kyllä lankalaihis liian ison kolauksen taaksepäin. Ranne oireilee edelleen muuttourakan jäljiltä, joten voin neuloa tai virkata vain vähän kerrallaan....
Nyt tarttis saada hyvä idea johon lankoja löytyy.... eihän sitä tyhjän panttinakaan osaa istuskella.

Pitsineulesukan toisen parin sain vihdoin ja viimein tehtyä loppuun ja pääsin antamaan ne siskolle. Oli kyllä niin mieleiset, että hyvä mieli tuli taas tämänkin projektin loppuun saattamisesta.
Tässä vielä kooste valmiista työstä:

Pitsineulesukat
Ohje: Novita-lehti kesä 2008
Lanka: Novita Bambu (68 % bambua ja 32 % puuvillaa)
Puikot: 3
Koko: n. 38
Väri: beige
Langankulutus: 112 g.
10 kommenttia:

 1. Kauniit sukat, pidän tästä pitsineulemallista paljon! Ah, lanka-ahdistus on niin tuttu tunne. Minullakin on paljon lankoja, jotka olisi pakko neuloa pois kuljeksimasta, mutta aina tulee eteen ihan samanlainen tunne kuin sulla. Langat ei mitenkään sovi suunnitelmiin, niitä on liian vähän ja väärän värisiäkin :).

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva kuulla, että on muita samanlaisia. Omaani on ihan käytännön syyt. Olen muuttanut jo yli vuosi sitten ja edelleen on 2 muuttolaatikkoa purkamatta. No kun niissä on niitä hamstrattuja lankoja. Tarttis tehdä pois, kun ei ole kaappeja tai laatikoita mihin piiloon laittaa... siksi tänä vuonna mukanakin tuossa Lankalaihiksessa... Löysin varastoistani lisää tuota bambua. Vaaleanpunaista kylläkin, joten jos löydän kivan huivin ohjeen siitä, niin luulenpa että tartun siihen.

   Poista
 2. Hienot on sukat ja todella mukavat jalassa.
  Kyllä kannatti odottaa :-)
  Suosittelen!
  Isosisko kiittää paljon.

  VastaaPoista
 3. Onpa kauniit sukat ja siisti jälki!

  VastaaPoista
 4. Vastaukset
  1. Kiitoksia! Kovin olivat saajan mieleen. Tarttee kyllä vielä tehdä parit samanlaiset.

   Poista