perjantai 28. elokuuta 2015

Yleisurheilua ja bambu-huivia

Viime päivinä työn alla oleva bambuhuivini on edennyt todella ripeästi. Kiitos yleisurheilun MM-kisojen. Juuri sopivaa katsottavaa virkkauksen oheen. Opin vihdoin ja viimein 10 kierroksen jälkeen tuon kierroksen lopetus / seuraavan aloituksen, joten nyt ei tartte enää paperia tuijotella kun vaan antaa työn edetä kierros kierrokselta. Siinä samassa ehtii hyvin katsoa maailman parhaiden yleisurheilijoiden suorituksia.

Hieman tuota huivin vaaleanpunaista väriä olen enemmän ja enemmän alkanut vieroksua... minkä vaatteen kanssa se nyt sitten sopisi? Ei oikein minkään. Tai siis minun kaapissa oleviin väreihin ei sovi. Ehkä tässä työn edetessä tuo värikin tuosta vielä mielekkääksi muuttuu...


Puolessa välissä ollaan... virkkaaminen saa jatkua...

5 kommenttia:

 1. Kivan näköinen malli. Tvtä katsoessa mullakin on aina joku käsityö meneillään.

  VastaaPoista
 2. Kivan näköinen malli. Tvtä katsoessa mullakin on aina joku käsityö meneillään.

  VastaaPoista
 3. Nätti huivi, minusta värikin on ihana. Mutta se on kyllä totta, että jotkut värit ei vaan tunnu omaan vaatekaappiin sopivilta. Minusta tämä voisi mennä hyvin mustienkin vaatteiden kanssa, harmaa myös:). Tv:tä ei voi vaan katsoa, ellei ole jokin neule tai virkkuu käsillä :D.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Huivi alkaa olla kohta valmis. Nyt tuli kyllä tenkkapoo. Töissä on niin tehokas ilmastointi, että tästä huivista ei paljoa ole apua. Tarttee tehdä toinen samantien paksummasta langasta.

   Poista