maanantai 10. elokuuta 2015

#Blogisitarina


Sain Nealta Neanomat blogista http://neanomat.blogspot.fi/ kutsun osallistua #Blogisitarinaan. Kiitos paljon haasteesta.

Ohjeet:
1. Haaste on avoin kaikille bloggareille (teema voi olla mikä tahansa). Saat osallistua vasta saatuasi haasteen (ja niitähän voi toki myös pyytää, jos tiedät jonkun saaneen sen).
2. Kirjoita ja julkaise oma tarinasi blogissasi: miten blogisi sai alkunsa, kuinka se on kehittynyt ajan saatossa ja mitkä ovat olleet merkittävimpiä taitekohtia.
3. Haasta mukaa neljä blogia kirjoittamaan oma tarinansa. Mikäli joku kieltäytyy suorilta käsin, voit haastaa jonkun toisen.
4. Muista ilmaista tarinasi yhteydessä linkkeineen päivineen, miltä blogilta sait haasteesi ja kenet haastat mukaan.
5. Mikäli olet Instagramissa, käy halutessasi lisäämässä jonkin kuvasi yhteyteen tagi #blogisitarina. Näin kaikki Instagramissa olevat bloggarit näkevät, kenen kaikkien blogeissa nuo tarinat ovat nähtävillä.Miten kaikki sai alkunsa?
Oma blogini sai alkunsa vuoden vaihteessa (2015). Nuorin siskoni kannusti jo useammankin kerran blogin perustamiseen. Olisi kuulemma hauska idea, että jakaisin omia töitäni muiden kanssa. Niitä kun syntyy tasaisin välein. Hämäläiseltä vei kuitenkin muutaman vuoden aikaa harkita asiaa ja vihdoin vuoden vaihteessa, kun ajan kanssa selailin valokuvia tekemistäni töistä ja muiden blogeja päätin että kyllä minäkin voisin ryhtyä sosiaaliseksi ja aloittaa blogin pitämisen. Niinpä sitten istuin yhdeksi päiväksi koneen ääreen ja aloitin blogini pitämisen.

Kuinka se on kehittynyt ajan saatossa?
Blogini on vasta reilun 7 kuukauden ikäinen, joten kovin paljoa blogi ei tässä ajassa ole vielä kehittynyt. Pieniä muutoksia kuitenkin. Nyt on aina tehdessä mielessä, että tästä pitää ottaa jo työvaiheessa valokuva blogia varten. Lisäksi blogin aiheita tuntuu tulevan nykyisin helpommin mieleen. Aluksi tuntui että mistä ihmeestä minä kirjoittaisin (jos ei sattunut käsityö olemaan työn alla).

Mitkä ovat olleet merkittävimpiä taitekohtia?
Kyllä se varmasti oli ensinnäkin blogin aloittaminen ja nyt vähitellen rohkeus kertoa tutuillekin, että minulla tällainen blogi on. Ensi alkuun olin siitä ihan hiljaa. Nyt jo kavereita kysyy nähdessään jonkun työni, että oletko jo kirjoittanut tästä blogiisi. Se tuntuu kivalta. Hämäläinen edistyy hitaasti, mutta hartaasti.


Haastan mukaan seuraavat blogit kirjoittamaan oman tarinansa:
Jaana http://openlangat.blogspot.fi/
Ama http://amanblogi.blogspot.fi/
Raiku http://outolintulinnassa.blogspot.fi/
Riitu http://nitakotona.blogspot.fi/

4 kommenttia:

  1. Mä tulin vastavierailulle. Ja jään seuraamaan sun blogia kans. :)

    VastaaPoista
  2. Kiitos kivasta haasteesta :). Vastaan tämän viikon aikana.

    VastaaPoista
  3. Olipas mukava lukea sinun blogisi tarina! Hiljaa hyvää tulee, eikös se sanonta niin mennyt :).

    VastaaPoista