torstai 18. tammikuuta 2018

Perussukkaa

Kunnon perussukkia ei voi koskaan olla liikaa, vai voiko?
Ei ainakaan minusta. On ollut ihanaa, että työkaverini on vuosittain tilannut minulta aina parit villasukat. Työkaverini tuntuu pitävän harmaasta, sillä nämä taitavat olla jo neljännet keskiharmaat villasukat jotka olen hänelle saanut tehdä.


Ohje: perussukkaohje
Lanka: 7 veljestä
Väri: keskiharmaa
Puikot: 3,5
Koko: 39-40
Langankulutus: n. 100 grammaa.

Sinällään näiden perussukkien tekeminen on todella kivaa puhaa. Eipä tarvitse paljoa ajatella, kun antaa puikkojen laulaa vaan. Samalla voi tehdä melkein mitä vaan. Tällä kertaa tuli katsottua Downton Abbeyta. Tuota kaikkien romantiikan ja maalaiskartanoelämään ihastuneiden lempisarjaa.


11 kommenttia:

 1. Juu ei voi olla liikaa..ne kelpaa aina:) Voi kun osaisikin tehdä tuollaisia,olet kyllä taitava♥ Mukavaa viikonjatkoa♥

  VastaaPoista
 2. Perinteiset harmaat villasukat, ihan parasta.

  VastaaPoista
 3. Kauniit harmaat sukat. Totta, kelpaavat ihan aina.

  VastaaPoista
 4. Tästä kauniista sukkaparista tuli mieleen lapsuuden joulut, jolloin sain ainakin harmaat villasukat, joskus muutakin. Villasukille on aina käyttöä. Totta on sekin, että neuloessa voi tehdä muutakin esim. kuunnella äänikirjaa tai kielikasettia, katsoa tv:tä tai seurustella.

  VastaaPoista
 5. Kotoisat ja söpöiset, siihen sopisi kissa viereen kehräämään ♥
  Käsityötaidollesi nostan hattua. Kivaa viikonloppua !

  VastaaPoista
 6. Kauniit perus villasukat. Mukavaa viikonloppua:)

  VastaaPoista
 7. Villasukat ovat ehdottoman tarpeelliset Suomen talvessa. Itse en voi neuloa, kun on sen verran käsivaivoja, mutta on varmasti kivaa ja tarpeellista puuhaa ken sitä voi harrastaa.

  VastaaPoista
 8. Välillä tarvitaan tosiaan tuollaisia perusjuttuja joita neuloessa ei tarvitse ajatella mitään. Täytyypä luoda joku perussukkapari puikoille niitä väsyneitä iltoja varten kun ei jaksa keskittyä kirjoneuleeseen.

  VastaaPoista
 9. Varmasti mieluiset saajalle :) Joskus on kiva tehdä jotakin sellaista, joka menee "kuin itsestään" :)

  VastaaPoista
 10. Hei tulin vastavierailulle ja kirjaudun lukijaksesi :) Minäkin olen nyt opetellut kutomaan sukkia. Hienot perussukat ilman konstailuja :) Liisa/ Liisan kotona-blogista

  VastaaPoista