keskiviikko 10. tammikuuta 2018

Uhmaikä

Varokaa, blogiystävät! Minulla on uhmaikä! Tuo ihana vaihe jokaisen lapsen elämässä :-)

Tänä päivänä tasan 3 vuotta sitten tuli aloitettua tämä Suvituulian käsityöblogin tekeminen. Blogi on  matkan varrella muuttunut ja kehittynyt. Hyvä niin. Tosin myönnettäköön samalla, että viime vuonna vaivasi suuri ajan ja innostuksen puute. Onneksi tuli Pieni Lintu ja hänen ihana joka tiistainen makrotex valokuvahaasteensa. Vaikka blogini alkuperäinen idea olikin olla nimenomaan käsityöblogi, niin valokuvauksesta tauon jälkeen uudelleen innostuneena on ollut mukavaa päästä esittelemään myös itse otettuja kuvia. Toki käsitöitäkin edelleen syntyy, joskin aiempia vuosia selvästi hitaammin joten blogissani sekoittuu nykyisin niin käsityöt kuin  luonnosta otetut valokuvatkin. On ollut ihana huomata, että blogiani onkin tullut lukemaan/kommentoimaan niin valokuvauksen kuin käsitöidenkin ystävät. Siitä iso kiitos kuuluu teille! On mukava lukea ihania kommenttejanne ja samalla inspiroitua teidän blogeistanne.

Tästä on hyvä jatkaa neljättä blogivuotta eteenpäin!

13 kommenttia:

 1. Onnea 3-veelle! :) Perästä tullaan, tasan kuukauden päästä.

  VastaaPoista
 2. Onnittelut täältäkin kolmivuotiaalle. Blogimaailmassa hyvin monenlaiset blogit kiinnostavat ainakin minua ja tuovat tullessaan kivoja inspiraatioita ja vinkkejä.
  Mukavaa alkanutta vuotta sinulle.

  VastaaPoista
 3. Onnea kolmevuotiaalle taaperolle. Satunnaisena käsityö-, puutarha- ja lukuihmisenä tykkään monen ikäisten ihmisten blogeista. Olen seurannut blogeja jäätyäni eläkkeelle eli reilun vuoden ja monet bloggaajat tuntuvat jo "perheenjäseniltä". Oikein ihanaa jatkoa tälle vuodelle.

  VastaaPoista
 4. Onnitteluja 3-vuotiaalle❤ Ihania bloggaus hetkiä jatkossakin❤

  VastaaPoista
 5. Onnea blogille, käsitöille ja valokuvaamiselle <3

  VastaaPoista
 6. Onnea kolmivuotiaalle! Monipuolisuus blogissa on mukavaa.

  VastaaPoista
 7. Onnea uhmikselle :) Käsityöt ja valokuvaaminen, mukavan luovaa puuhaa molemmat!

  VastaaPoista