keskiviikko 23. syyskuuta 2015

Tilaussukat

Työkaveri pyysi perusvillasukkia, kun hänenkin uusi työhuoneensa on osoittautunut todella hyvin ilmastoiduksi (kuten minunkin). Pakko on jo pukeutua kuin naparetkellä, vaikka on vasta syyskuu. Lämmintä hartioille ja villasukat jalkaan.

Käytin varastoista löytyneitä Novitan 7 veljestä. Väreinä tällä kertaa ruskea ja vaalean ruskea. Lankaa näihin kului n. 120 grammaa. Sukkien koko on 39-40.


Perussukkien tekeminen on kyllä ihan kivaa, mutta seuraavissa täytyy jo olla jotain kuviotakin tai vähintään reipasta raidoitusta. Olen useammassa blogissa nähnyt viime aikoina villejä värejä, seepraraitoja, pitsiä jne. Minäkin tahdon koittaa...

10 kommenttia:

 1. Perussukat ovat aina hyvät.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Totta. Kiva, kun kävit vierailulla ja kommentoimassa. Nyt on työn alla sitten vaihteen vuoksi hieman pitsisemmän villasukat.

   Poista
 2. Perussukat ovat parhaita, mutta tekijän kannalta kovin monet peräkkäin käyvät tylsäksi.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se on totta. Nyt onkin ollut kiva uppoutua hieman pitsisempään versioon.

   Poista
 3. Kun lähtee villiväripätkäsukkien maailmaan, sieltä ei ole paluuta... ;o)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Näin voi hyvin käydä. Taidanpa kuitenkin yrittää ottaa sen riskin.

   Poista
 4. Kivat sukat. Perusmalleihin ei syty ihan niin suurta inspiraatiota, vaikka ne yleensä ovat niitä, joita tulee eniten käytettyä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos. Ihan totta. Perussukkien tekeminen on aika perusjuttua, joten ei siinä kauheasti inspiraatiot lentele. Onneksi sitä voi välissä sitten haastaa itsensä toisenlaisilla töitä.

   Poista
 5. Perussukat ovat aina perussukat. Niitä tulee ja menee. Välillä pitää kuitenkin myös irrotella ja tehdä villejä kuvioita ja värejä.

  VastaaPoista