perjantai 4. syyskuuta 2015

TIKKI TIKILTÄ: Ompele oma huopapehmosi

Oltuani mansikkaretkellä nuorimman siskoni tyttären kanssa sain myös kotiin viemiseksi paketin. Paketista löytyi tällainen:

Paketin mukana pitäisi olla kaikki mitä kuvassa olevan kissapehmon tekemiseen tarvitaan siis kangasta, huopaa, vanua ja nappi.

Kaavat löytyy mukana olevasta kirjasta. Pikkuneiti oli kuitenkin päättänyt auttaa minua tekemisen suhteen, joten hän on piirtänyt kaavat valmiiksi. Näiden mukaan 4-vuotias neiti toivoo minun pehmonsa tehtävän... hieman voi olla haasteita näillä saada näyttämään lopputulos kissalta, mutta mitäpä sitä ei täti siskontyttönsä vuoksi kokeilisi tehdä:

Enää ei tarvitsisi muuta kuin löytää sopivasti aikaa tämän tekemiseen. Edellisestä ompelukokemuksestani taitaa olla jo vierähtänyt useampi vuosi, joten hieman tarttee harjoitusta kyllä saada ensin ennen kuin uskaltaa kisuliiniä alkaa tekemään.

7 kommenttia:

 1. Ei muuta ompelukone esiin ja hommiin. Kyllä noilla kaavoilla hyvä tulee.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin minäkin luulen, että nappiin voisi mennä jos ihan kaavojen mukaan tekee ;-)

   Poista
 2. Haastetta kerrakseen! Kaavat ovat niin mainiot, tottakai niillä kisu syntyy :).

  VastaaPoista
 3. Oi että, huomasin bannerikuvassasi nuo angry birds linnut! Olemme etsineet mun 3v kummipojalle ohjetta niiden tekemiseen ja nyt se ehkä taisi löytyä. Hän kun on kova fani!!! :D Nyt kun tosiaan löydän vielä sen ohjeen täältä, että mummi pääsee virkkaamaan, jos siis olet tehnyt siitä postauksen?!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllähän kummipojalle pitää oma Angry birds saada. Pari ohjetta löytyy ainakin Novitan nettisivuilta osoitteesta http://www.novita.fi/cms.php?cms_cname=neulemalli_koonti&nlm_content=94949
   Novitan lehdessä Joulu 2012 oli ohjeet niin tuohon punaiseen lintuun kuin mustaan, keltaiseen kuin vihreäänkin.

   Poista
 4. Kiitos samoin! Kiva, kun kävit vastavierailulla.

  VastaaPoista