lauantai 2. tammikuuta 2016

Käsityövuosi 2015 kuvin

Käsityövuosi 2015 piti sisällään kaikkea kivaa pientä. Yhtäkään isompaa työtä, kuten villapuseroa tms. ei tullut tehtyä, mutta pieniä kivoja projekteja riitti pitkin vuotta. Tässä pieni kuvakooste vuoden aikaansaannoksista:

NEULOTUT TYÖT

Villasukat
Erilaisia sukkia tuli vuoden aikana tehtyä useampikin pari. Vielä jäädään kauaksi huippuvuosien, mutta ihan kivasti tuli tehtyä erilaisia. Raidat näyttivät olevan tämänkin vuoden trendini:


Muita neulottuja
Villasukkien lisäksi vuoden aikana tuli neulottua yksi pipo ja tumput itselle sekä tiskirätti. Lisäksi tuli neulottua siskon tytölle nuo lapaskynsikkäät, jotka sitten loppujen lopuksi pääsi postin kautta perillekin asti.VIRKATUT
Vuosien tauon jälkeen sitä tuli yllättävän paljon virkattua kaikkea, mm. kahdet vauvanpeitot, siskolle ontelokudekassi sekä itselle hartiahuivi kesäiltoja varten.
ENTISÖINTI

Kesällä tuli tuunattua myös iskän lahjaksi saamani vanha tuoli. Tämä on serkkuni tekemä joskus aikoinaan koulussa. Monta vuotta oli ensin mummolan varastoissa ja sitten vanhempieni mökillä. Sitten kun alkoi ylimääräisenä nurkissa pyöriä, iskä pakkasi tuolin autoonsa ja toi sen minulle uudelle terassilleni. Sinnehän se sopii mitä parhaiten saatuaan pintaan hieman uutta öljyä ja samalla väriä.


Toivon, että vuosi 2016 tulee olemaan jälleen nautittava käsitöiden täyttämä vuosi. Vuosi 2015 sitä kieltämättä minulle oli ja lankavarastojakin tuntuu edelleen riittävän, joten ei muuta kuin käsitöitä tekemään.


10 kommenttia:

 1. Kivoja töitä olet kuluneen vuoden aikana tehnyt.
  Samoin täällä lankavarastot ovat ehtymättömät, eli tekemiseen riittää tarpeita.

  VastaaPoista
 2. Olipas kiva nähdä koosteena näitä sinun töitäsi, hienoja! Raidalliset villasukat minunkin pitäisi neuloa, olen laiskasti vaan valmista raitalankaa käyttänyt, mutta kyllähän niistä saisi aika hienot käyttämällä oikeasti eri värisiä lankoja.

  VastaaPoista
 3. Upea tuo tuoli! Tuollaista osaamista arvostan aivan erityisesti!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos. Tuoli on kieltämättä hieno. Olen iloinen että iskä sen minulle lahjoitti.

   Poista
 4. Upeita käsitöitä! Kovasti houkuttaisi tuo neulominen minuakin, jokohan sitä tänä vuonna saisi aikaan... :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos. Suosittelen, jos vain aika antaa myöden. Kivaa puuhaa ja rentouttaa. Ei haittaa vaikka kuinka pakkanen ulkona paukkuu. Aina voi laulattaa puikkoja sisällä takkatulen äärellä.

   Poista
 5. No niin vihdoin pääsin ja muistin tulla kurkkaamaan mitä tuon Suvituulia nimen takaa löytyy ja näköjään erittäin taitava nainen. Upeita töitä sinulla täällä, täytyy tulla jatkossakin vierailulle :). Arvaa tuo sinun nimesi on muuten sellainen, jota äitini oli ehdottanut minulle vauvana (tosin ilman viimeistä a-kirjainta muistaakseni), mutta isä oli niin itsepäinen, että minusta tuli sitten tämä, mikä olen ;). Mukavaa viikonloppua!

  VastaaPoista
 6. No niin vihdoin pääsin ja muistin tulla kurkkaamaan mitä tuon Suvituulia nimen takaa löytyy ja näköjään erittäin taitava nainen. Upeita töitä sinulla täällä, täytyy tulla jatkossakin vierailulle :). Arvaa tuo sinun nimesi on muuten sellainen, jota äitini oli ehdottanut minulle vauvana (tosin ilman viimeistä a-kirjainta muistaakseni), mutta isä oli niin itsepäinen, että minusta tuli sitten tämä, mikä olen ;). Mukavaa viikonloppua!

  VastaaPoista