lauantai 14. marraskuuta 2015

Kädentaitoja Tampereelta

Käytiin perjantaina siskojen kanssa Tampereella katsastamassa Suomen Kädentaidot messut (viitattu 14.11.2015). Tampereen Messu- ja Urheilukeskus oli kyllä täynnä väkeä ja toinen toistaan ihanampia kojuja oli aseteltu kauniiksi meitä varten. Ihanasti oli tarjolla kaikkea kaikenlaisille kädentaitojen ystäville.

Tässä muutama makupala päivästämme: 

Käsityön ystävänä kävin tietenkin hypistelemässä toisten tekemiä luomuksia: Ihania erilaisia lankatarjouksia oli tarjolla niin paljon, että meinasi ihan hulluus iskeä. Hirvittävän vaikea päättää mitä kaikkea ihanaa uutta haluaa päästä testaamaan. Jottei ihan tämän vuoden lankalaihis pipariksi mene, niin olin etukäteen pyytänyt siskoja vähän vahtimaan perääni. Ei kassikaupalla sentään...


Isosiskoni teki pari ihanaa löytyä. Sovituskoppeja kun emme löytäneet, niin ei auttanut muu kuin ottaa valokuva ja tarkastaa siitä onko sopiva. Eikö olekin hienoja: 


Ystäväni oli voittanut seinävaatekilpailussa ensimmäisen palkinnon. Voittotyö ylärivissä vasemmalla (kellertävä ja ruskea hahmo). Täytyy käydä ystävää onnittelemassa voitosta, kun näemme huomenna.

Täytyy kyllä sanoa, että kannatti odottaa Tampereen messuja. Todella oli monipuolinen tarjonta. Sisälle päästyämme ei enää edes harmittanut yli tunnin odotus parkkialueelle. Sarankulma kun oli ihan tukossa Ikeaan asti. 

Mitä minun messukoriin tipahti? Siitä seuraavassa postauksessa...

3 kommenttia:

  1. Ihania messutunnelmia! Minäkin kävin lauantaina messuilemassa, ja olihan siellä paljon nähtävää :).

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mukava kuulla. Minä jaksan vielä hehkuttaa messuantia. Jäi niin hyvä fiilis niistä. Nyt pitäisi vain löytää aikaa aloittaa uusia neuleprojekteja.

      Poista