keskiviikko 4. marraskuuta 2015

Etanavauhdilla kohti loppuvuotta

Kyllä sitten ottaakin päähän. Nyt kun ilma on muuttunut jo syksyksi ja alkutalvikin häämöttää, niin mikä olisi sen mukavampaa kuin käpertyä olohuoneen sohvalle, laittaa joku hyvä elokuva pyörimään, ottaa ihana neule syliinsä ja antaa vain kierrosten soljua eteenpäin ja eteenpäin... Mutta vielä mitä. Molemmat ranteet pahasti tulehtuneet. Kiitos työpaikan tehostetun ilmanvaihdon. Ei riitä, ettei kädet toimi... istua ei voi kuin vähän aikaa kerrallaan tai alkaa sen luokan kolotus. Ärsyttävää!
Nauti nyt siinä sitten käsityöharrastuksesta. Neuleet eivät ole pariin viikkoon edistyneet yhtään. Kyllä harmittaa. Onneksi sentään äitini teki yllärin viikonloppuna ja tilasi itselleen talvipäähineen. Aika vapaat kädet sain sen osalta. Jotain palmikkoa tai sitten jotain erilaista lankaa. Vaaleat värit on  jees, mutta musta, punainen ja ruskea eivät saa kuulua värivalikoimaan. Kirjavakin saa olla, kunhan ei liikaa. Vaikka omalle äidille tekeminen onkin aina niin jännittää (kai sitä jotenkin pelkää epäonnistuvansa), niin on silti kiva päästä suunnitelmaan toiselle jotain uutta. Jotain tyylikästä sen täytyy olla. Aikuiselle naiselle sopivaa. Nyt kun ei tuo neulominen onnistu, niin tässä on hyvää aikaa selata käsityölehtiä ja käydä vaikka kirjastossakin etsimässä niitä erilaisia malleja. Ensi viikolla on ne Tampereen käsityömessutkin, joten sieltä viimeistään löydän varmasti sen just sopivan langan tähän projektiin.

Hyvää marraskuuta!

8 kommenttia:

 1. Toivottavasti saat kädet pian kuntoon! Työpaikkojen ilmastoinnit ovat syvältä. t. Marjut (jatkuvasti töissä paleleva)

  VastaaPoista
 2. No voihan harmi. Toivottavasti kätesi paranevat pian, ja pääset taas neulomisen makuun.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos. Syyslomaviikkoni alkoi juuri, joten oishan se kiva heilutella puikkojakin, mutta taitaa haaveeksi jäädä. Onpahan sitten enemmän aikaa vierailla muiden blogeilla.

   Poista
 3. Voi ei! Jokainen käsitöitä tekevä tietää, miten kurjaa on, jos ei voi käsillä tehdä mitään :(. Toivottavasti ranteet paranevat pian ❤ .

  VastaaPoista
 4. Suosittelen Kipuapuvillaa, josta voisit neuloa rannekkeet tai kämmekkäät, mikäli voit sellaisia käyttää työssäsi. Varmaan messuilla on myytävänä, on ollut aiempina vuosina tai sitten reumalankaa, jota myydään lankakaupoissa. Nautithan kylmäpuristettua rypsiöljyä tai muuta öljyä sellaisenaan päivittäin? Kalanmaksaöljykapseleita?Syöthän kalaa pari kertaa viikossa? Nämä kun auttavat ylläpitämään terveyttä, myös reumapotilailla. No, ota yhteyttä työterveyteen ja työsuojeluvaltuutettuun ja pyydä apua. Asioille pitää voida tehdä jotakin! Minun työpaikallani korjattiin wc ja tutkitaan ilmastointi, kun pyysimme apua. Toivotan terveyttä ja elämäniloa, messuilla viihtymistä, menen itsekin sinne.

  VastaaPoista
 5. Toivottavasti vaivasi helpottaa pian. Inhottavia tuollaiset, varsinkin jos johtuvat jostain typerästä ilmanvaihdosta... Veto aiheuttaa paljon kaikenlaista vaivaa.

  VastaaPoista
 6. Kiitos Hanna Mi, Sinisen sohvan emäntä ja Amalia. Kyllä se tästä.

  VastaaPoista