sunnuntai 27. joulukuuta 2015

Nipiltä postia

Enpä olisi ikinä uskonut, että sekin päivä tulee kun meikäläinen saa kissalta postia. Ihan nimelläni varustettuna...  Posteljoonina toimi 4-vuotias siskontyttöni, jonka näin eilen.

Sain käteeni alla olevan kuoren, josta käy ilmi että kirje tosiaan on Nippi-kissalta:Hetken ihmettelin, että mitäköhän tämä oikein tarkoittaa... mutta sitten kirjekuoren avattuani selvisi kirjeen salaisuus. Sisällä oli kotivinkki-lehdestä poimittu sivunen, jossa oli ohje kahteen kissan pesään: pitkulaiseen ja pyöreään.

Mainoslause ohjeessa meni näin: "Pörröinen ja lämmin pallo on kisun ikioma piilopaikka".
Nippi-kissalle siis kaivattiin omaa pikku pesää, johon voisi mennä rauhoittumaan ja ehkäpä hieman piiloonkin tuota 4-vuotiasta siskon tyttöäni ;-)

 
Ohje näytti ihan kivalta, mutta täytyy nyt vielä miettiä toteutusta. Lankaa kun näyttää tuohon menevän sen verran paljon ja varastosta niitä ei löydy. Kauppaankaan tästä ei nyt voisi lähteä, kiitos Lankalaihiksen... Niinpä Nippi saa vielä hetken odottaa oman pesänsä valmistumista!

8 kommenttia:

 1. Voi että! On kyllä aivan erityinen kirje :)

  VastaaPoista
 2. Fiksu kissa ja kyllähän tuo pitää toteuttaa kun kissa pyytää. OS

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ymmärrän, pikkusiskoseni. Tehdään kun ehditään ja langat löytyy 😅.

   Poista
 3. Aikamoinen toive tuolla siskontyttösi kissalla, eihän tuota voi olla toteuttamatta ;) Loppukiri-tsempit lankalaihikseen!!! Kirsi Kirsin käsitöitä-blogista

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitoksia. Ranne hieman kiukuttelee joten en taida valmista työtä tänä vuonna enää saamaan, mutta katsotaan. Lankalaihista tarttee varmaan jatkaa myös ensi vuonna.

   Poista
 4. Voi että, miten ihana posti kissalta :)! Toivottavasti ranne on jo rauhoittunut.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitoksia. Taitaa olla jäädäkseen tämä ranneongelma, mutta täytynee opetella vain elämään sen kanssa. Välillä voi heiluttaa puikkoja huoletta ja välillä sitten vähän vähemmän.

   Poista