perjantai 11. joulukuuta 2015

Mitä: minäkö?


Tiedätte varmaan sanonnan erilaisten kilpailujen ja arvontojen kanssa: En minä ainakaan voita... tosiasiahan kuitenkin on, että aina joku voittaa.

Kerrankos minäkin ;-)

Työpaikallani oli ihan simppeli kilpailu. Osallistuakseen piti kertoa mitä ko. päivänä oli työn alla. Varsinaisena ideana taisi olla aktivoida samalla ihmisiä käyttämään ja seuraamaan Yammeria (=sisäistä tiedostuskanavaamme).

Niinpä minäkin turisin pari riviä päivän työlistastani. Onni suosi tällä kertaa ja minä voitin yhden palkinnon. Sain 2 kpl lippuja tämän illan HPK-Lukko peliin.
Eiku Ritari-areenalla vaan ja rytinällä. Kaveriksi otan oman iskäni. Olkoon pieni kiitos, vaikkei oman isän muistaminen koskaan mitään syytä tarvitsekaan.6 kommenttia:

 1. Kaikkia käsityön ystäviä varmasti kiinnostaa, että hpk voitti lukon 4-1. Hyvää perjantaita!

  VastaaPoista
 2. Onneksi olkoon! Teillä on ollut varmasti kiva ilta isän kanssa. Arvonnoissa olen todella harvoin voittanut mitään, kerran pipon :D.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos. Kiva ilta meillä oli. Pitkästä aikaa pelissä. Saatiin rauhassa turista kuulumisia samalla.

   Poista
 3. Hyvä että jaoit voiton meidän iskän kanssa. Hengessä mukana vaikka ei paikalla.

  VastaaPoista
 4. No voi harmi, että Lukko hävisi.;( Asuin Raumalla 25 vuotta, joten Lukon kannattaja olen, vaikka sen jälkeen muutinkin sinne Hämeenlinnaan 15 vuodeksi. Siellä asuu vielä kaksi lapsistani. Mutta sitten tulin kotiin Lappiin synnyinkylääni, enkä täältä lähde pois kilon kappaleinakaan. Kiitos käynnistä sivuillani! Kaunista uutta vuotta 2016!

  VastaaPoista