torstai 9. heinäkuuta 2015

Mökkireissun fiilistelyä

Mökkiviikko järven rannalla tuli ja meni. Ihan mahtava viikko ja upeat ilmat. Ei olisi voinut paremmat säät enää olla. Kiva oli rentoutua ja ihan olla vaan. Nauttia luonnon kauneudesta ja auringon lämmöstä. Tässä vielä muutama fiilistelykuva maisemista. Näihin kuviin on kiva palata sitten muutaman kuukauden kuluttua, kun Suomi on jälleen siirtynyt syys-talviaikaan. Silloin on vähän erilaiset maisemat.

Rantalaituri ja sininen vesi. Mikäs sen mukavampaa. Talviturkki lähti ja sen jälkeen uitiinkin joka päivä.

Rantamaisemaa.


Illan hämärtyessä ranta muutti muotoaan.


Vielä aurinko jaksaa pilkottaa puiden välistä.

Ilta-auringon valaisema ranta ja kotakeittiö.

Eikä ne maisemat ikkunastakaan katsottuna yhtään huonot olleet.
Näihin haihattelukuviin on hyvä päättää mökkireissun fiilistely. Nyt vain kiltisti töihin seuraavat 4 viikkoa ennen kuin se varsinainen kesäloma alkaa. Ensin kuitenkin hoidettava työpaikan muutto toiseen toimipisteeseen.

4 kommenttia:

 1. Upeat kuvat kauniista maisemasta! Tällaisessa paikassa varmasti arjen kiireet karisevat harteilta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä todellakin. En tiedä onko minusta tullut jo vanha, kun sitä jaksaa istua mökin rappusilla ja ihailla vain rantamaisemaa. Ennen olisi tarvinnut kyllä olla koko ajan jotain tekemistä.

   Poista
 2. Upeat maisemat. Kauniita kuvia olet onnistunut ottamaan. Kesää parhaimmillaan. Eivät tainneet itikat kiusata toisin kuin meidän mökillä viikonloppuna. Joka paikka purtu ja paukamilla. Lankalaihikseni kiittää hyttysistä. // J.K

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eivät kyllä itikat päässeet tällä reissulla kiusaamaan. Onneksi. Ilmeisesti itikat vasta tulleet, koska omat kinttuni ovat myös puremia täynnä viikonlopun mökkireissulta. Tsemppiä lankalaihikseesi!

   Poista