perjantai 31. heinäkuuta 2015

Kesälomalle (vihdoinkin)

Tänään se alkaa... juuri tänään. Itseasiassa juuri nyt. Se kauan odotettu kesäloma. Lomasäätä en jaksa murehtia, enkä miettiä mitä kotitöitä tarttis tehdä. Nyt aion vain levätä ja rentoutua. Tämä päivä vihdoinkin tuli, vaikka välillä epäusko meinasikin tulla. Tämä kevät on kyllä ollut työn täyteinen. Työpaikka (koulu) muutti toiseen paikkaan ja olemme kollegan kanssa pakanneet 5 kuukautta tavaroita. On heitetty roskiin, on tyhjennetty varastoja, on pakattu muuttolaatikoita, tehty suunnitelmia jne. Nyt se on vihdoinkin ohi. Tavarat on uudessa paikassa hienossa järjestyksessä. Nyt voi opettajat (ja muutkin) palata lomiltaan ja koulu alkaa opiskelijoilla parin viikon kuluttua.
Neljä kokonaista viikkoa kesälomaa. Ai että.
Vanhaa sananlaskua aion noudattaa:

Loma on sitä, että ei ole mitään tekemistä
ja siihen on koko päivä aikaa.

Hyvää elokuuta!11 kommenttia:

 1. Hyvää lomaa! Kuulostaa kuin olisit sen ansainnut. Ehkä loppulomasta puikotkin heiluvat. ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos. Olo on kuin jyrän alle jääneellä, mutta urakka on tehty. Kollegan kanssa huvikseen laskettiin, että tällä viikolla muutettiin ma-ti ja ke-pe aikana tyhjennettiin yli 160 muuttolaatikkoa, huonekalut ja kaikki muu yhteinen tavara. Valmista tuli ja nyt tosiaankin aion ensin levätä ja sitten heiluttaa niitä paikkojakin. Hyvää elokuuta kaikille!

   Poista
  2. Hups... kirjoitusivirhe. En minä ajatellut lomalla paikkoja heiluttaa, vaan niitä puikkoja ja lankalaihista jatkaa urheasti eteenpäin.

   Poista
 2. Hyvää kesälomaa työkaverille! Kävin työpaikalla vilkaisemassa ja näky oli ihan uskomaton. Kaikki paikallaan. Vain omat henkilökohtaiset tavarat vain purettava. Olette tehneet kyllä ihan uskomattoman urakan. Olet kyllä aarre! Nyt rentoudu ja vietä hyvä kesäloma. Kahvit valmiina, kun palaat.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Mukava kuulla, että näky miellytti. Nähdään loman jälkeen.

   Poista
 3. Olen selaillut blogiasi ja täytyy sanoa, että todella ihania upeita töitä. Kauniita kuviakin ♥ Kiitos kun tulit lukijaksi ♥ Hyvää ja rentouttavaa lomaa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon. Sitä seuraavaa blogitekstiäsi odotellessa.

   Poista
 4. Vastaukset
  1. Kiitos paljon, Inkeri. Nyt täytyy nauttia, kun siihen on mahdollisuus.

   Poista