perjantai 20. maaliskuuta 2015

Peitto-projekti valmis


Virkkuukoukku on heilunut viime päivinä iltaisin todella ahkerasti. Kauhea kiire päästä aloittamaan jo seuraavaa projektia, joten pitää saada tämä edellinen ensin valmiiksi.

Kierros kierrokselta peitto tuli valmiimmaksi ja nyt on peitto vihdoin valmis. Varastoista löytynyttä valkoista Woolia oli sen verran vähän, että sillä sai yhden kierroksen peittoon tehtyä. Vaikka hieman ohut kierros onkin, niin mielestäni piristää kummasti ilmettä yksivärisen sijaan.

Virkattu vauvan peitto
Ohje: Novita, syksy 2010
Lanka: Novita Wool vihreä ja valkoinen
Virkkuukoukku: 3,5
Menekki: Vihreätä 210 g ja valkoista 20 g.
Koko: 59 x 65 cm.

Valmis peitto.
 
 
Unikaveriksi pehmoinen nalle.


Paketti valmis. Ei muuta kuin antamaan.

5 kommenttia:

 1. Hienon peiton olet aikaiseksi saanut! Ehkäpä seuraava on violetti, kuten blogissani olit käynyt kommentoimassa. Sitä odotellessa iloisia kevätpäiviä sinnekkin!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Violetti-väri oli kyllä kovastikin mieleeni. Peitossasi se tuli hyvin esiin reikäpitsin avulla. Olin jo eilen vähällä ostaa lilan väriset langat seuraavaa peittoa varten. Kiva, kun kävit kurkkaamassa blogiani.

   Poista
 2. kiinnosti tuo virkkaamasi pöllö, mutta en löytänyt kuvaa siitä. olisko mahdollista saada ja hieman lisätietoa siitä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tarkoitat tuota yhteenveto-taulukossa mainintaa virkatusta pöllöstä. Keväällä ilmestyi Neulo 1/2015 ja siinä oli virkatun pöllön ohje. Tein sellaisen ohjeen mukaan Novitan Tennessee -langasta. Tulos näytti vähän tältä http://www.novita.fi/cms.phpcms_cname=neulemallisivu&nlm_id=94033 ilman korvia ja jalkoja. Sattui hassusti, että olin juuri tunti aiemmin saanut sen valmiiksi kun kaverini poikkesi kylään poikansa kanssa. Poika kerta kaikkiaan rakastui pöllöön ja niin minä annoin sen hänelle. Enhän minä siinä hötäkässä mitään kuvia ehtinyt ottamaan. "Täytyy" tehdä uusi pöllö. Kyllä noita jämälankoja kaapeissa riittää ja saa siskon tyttönikin sen pöllönsä.

   Poista
  2. Linkki: http://www.novita.fi/cms.php?cms_cname=neulemallisivu&nlm_id=94033

   Poista