torstai 5. maaliskuuta 2015

Kevään vihreää

Kevät ilmoittelee jo itsestään. Aurinko lämmittää jo kivasti ja aamuisin saa mennä jo melkein valoisaan aikaan töihin. Keväällä alkaa kaikki vaaleat värit ihanasti miellyttää silmää ja sitä suorastaan odottaa että luonto herää talvesta ja tuo mukanaan vihreätä ruohoa, lehtiä jne. Ihan vielä ei kuitenkaan sen aika ole, joten voin rauhassa ihastella kevään vihreitä Novita Woolin lankakeriä olohuoneen sohvapöydälläni:


Syy miksi olen nämä pöydälleni kerännyt on tämä: Kaveristani on nimittäin tulossa kesän korvilla toisen poikalapsen äiti. Lupasin hänelle, että teen pienelle tulokkaalle peiton ja jotain muuta kivaa. Peittoprojekti on jo aloitettu. Virkkaan näistä pienen vauvapeitteen vaunuihin laitettavaksi. Vielä en tiedä mitä tuo "tuo jotain kivaa yllätyksenä" sisältää, mutta veikkaanpa että se jotain unilelua/helistintä, sukkaparia tms. tulee olemaan. Vielä idea ei ole valmis, mutta onneksi tässä on vielä aikaa kypsytellä.

2 kommenttia:

  1. Ehdotan peitteen kanssa tehtäväksi unilelua. Sellaista vauvan pieneen nyrkkiin sopivaa. Itse sain sellaisen ensimmäiselle lapselleni. Lapseni on jo lähes aikuinen, mutta edelleenkin on tuo lelu tallessa. Ravelryn sivuilla on paljon eri vaihtoehtoja. Tekemisen iloa sinulle.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hei. Kiitos ehdotuksestasi. En ole aiemmin Ravelryn sivuilla käynytkään. Täytyypi pistäytyä.

      Poista