sunnuntai 22. maaliskuuta 2015

Eilen tai sitä ennen tehty

Sain vihdoin valmiiksi tuon blogini kuvakoosteen. Olen koonnut sinne aiempina vuosinani tekemäniäni ns. parempia töitä. Kylläpä niitä töitä onkin tullut tehtyä. En itse edes muistanut kaikkia kunnes näin valokuvan albumissa. Täytyy kyllä sanoa, että olen aika monesta aika ylpeäkin. Edelleenkin. Katsokaapa vaikka sinistä merimiespuseroa tai noita raidallisia villatakkeja. Kyllä niitä tehdessä tulikin muutama harmaa hiuksi. Ei ne raidat, vaan niiden raitojen päättelyt. Olipa työlästä. Mutta antamisen ilo on kyllä aina unohduttanut ne "epätoivon hetken"...

Osa valokuvista on hieman rakeisia, kun on otettu aikoinaan filmikameralla tai vanhalla digikameralla... mutta se tuskin haittaa. Käykääpä kurkkaamassa.

http://suvituuliankasityopaja.blogspot.fi/p/kuvia.html

2 kommenttia:

  1. Hei. Olit käynyt kommentoimassa blogiani. Ihanaa, kun jätit viestin. Hienot sivut myös sinulla. Kuvakooste oli hieno. Heilutellaan puikkoja jatkossakin. Sukkaohjeeni voit hakea ilmaiseksi Dropsista nro 478.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos itsellesi. Kiva, kun ehdit käydä myös minun sivuilla sekä kiitos ohjeesta. Käyn poimimassa tuolta. Ohje on hieno ja työsi varsinkin.

      Poista