tiistai 10. helmikuuta 2015

Kevät keikkuvi tulee


Tiistai 10. päivä helmikuuta. Aurinko paistaa pilvettömältä taivaalta. Ulkona +8 astetta. Lumi sulaa räystäiltä. Tänään on päivä, joten on odotettu. Kevät ilmoittelee itsestään ensimmäistä kertaa. Aurinko paistaa ja lämmittää kivasti. Aurinko, jota on useamman kuukauden ajan jo toivottu mutta eipä vaan ole näkynyt. Ilma sai minut kaivelemaan koneeltani valokuvia viime talvelta. Tämä päivä. Tasan vuosi sitten… luistelemassa ensimmäisiä kertoja Nora-neidin kanssa. Neidillä kaulassa tekemäni pinkki heijastinkaulaliina. Nuo heijastinkaulaliinat olivat kyllä hauska tehdä. Vaikkei ne nyt ihan heijastinta tietenkään korvanneet… Tein noita kaulaliinoja loppujen lopuksi neljä kappaletta. Jokaiselle siskojen lapselle omansa, eri värisinä tietenkin. Alla kuvissa Noran ja Aavan kaulaliinat sekä taidonnäyte luisteluharjoituksesta:

Pinkkiä sen olla pitää.
 
 

5 kommenttia:

 1. onpa kauniit huivit! hienosti loistavat.

  VastaaPoista
 2. onpa kauniit huivit! hienosti loistavat.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Niitä olikin todella mukava tehdä, kun lanka oli paksua ja kaulaliinat tuli nopeasti valmiiksi. Pääsivät sitten käyttöönkin heti. Lapsethan innostuu aina tuollaisesta kiiltävästi, joten kaupan päällisenä hyvä mieli ja onnistumisen ilo.

   Poista
 3. Kivat huivit tosiaankin. Voisin myös tehdä. Muistatko kenen valmistajan lankaa tuo oli? En ole kaupassa törmännyt.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Lanka oli saksalaista Lumio-lankaa (93% akryyliä ja 7 % muita kuituja). Valmistaja Schachenmayer original. Ostin nämä ihan Prismasta vuosi sitten. Toivottavasti löydät tätä vielä tai vastaavaa lankaa.

   Poista