lauantai 6. lokakuuta 2018

Jumissa raitoihin

Syksyiset ilmat ovat saaneet jälleen tarttumaan neulepuikkoihin. Jo tovin keskeneräiset raitasukat yläkoululaiselle ovat vihdoinkin valmiina. Vielä olisi neljä paria tehtävänä. Sitten pitäisi ainakin muksujen osalta olla kaapissa tarpeeksi jalkojen lämmikkeitä jahka sen aika tulee. Sitä voisi tietenkin vaihtelun vuoksi tehdä muitakin kuin raitasukkia, mutta jotenkin vaan niitä on niin kiva tehdä. Kerrokset on helppo laskea ja eipä tartte miettiä miten kuviointi menee. Hyvin sujuu neulominen muutakin tehden samalla.

Ohje: perussukkaohje (raidoitus 2 krs)
Lanka: 7 veljestä (Novita)
Väri: Turkoosi ja keskiharmaa
Puikot 3,5
Koko: 38-39
Langankulutus: 96 g.Tuo turkoosi on vaan jotenkin niin ihana väri. Itse jotenkin niin olen siihen tykästynyt. Harmi vaan, että Novita lopetti sen valmistamisen jo tovi sitten. Ei auta muu kuin vaihtaa merkkiä. Jotenkin sitä mielikin piristyy, kun saa livauttaa raikkaan väriset sukat jalkoja lämmittämään.

Hyvää lokakuuta, blogiystäväni! Loppuvuotta kohti mennään jo lujaa tahtia.
19 kommenttia:

 1. Ihanat sukat ja niin kivanväriset♥ Nyt alkaa kyllä olla sellaiset kelit että välillä on kovinkin vilakkaa ja tuollaiset kyllä laittaa silloin mielellään jalkaan. Teini-ikäisenä niitä villasukkia ei olisi millään viitsinyt pitää, vaikka äiti kuinka tuputti..nyt niistä ei luopuisi mistään hinnasta:) Mukavaa viikonloppua♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juurikin näin. Itselläni kesti kauan ennen kuin totuin villasukkia pitämään. Nykyään ne on parhaat kaverit. Ensimmäisenä sujahtaa jalkaan, kun töistä pääsee. Toki töissäkin niitä pidän, jos on toimistopäivä.

   Poista
 2. Turkoosi on kivan pirtsakka. :) Mulla se on vessan perusväri, pyyhkeissä yms. :D Joskus oli turkoosi kausi myös vaatteissa, mutta nykyään en juuri turkooseja vaatteita käytä, mutta värinä tykkään. Pirteät sukat ilahduttavat päivää kuin päivää. Mukavaa viikonloppua ja lokakuun jatkoa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, samoin. Itselläni tuo turkoosi vaihe on vielä meneillään myös vaatteissa. Saapa nähdä koska tulee ähky. Onneksi se on kuitenkin helppo vaihtaa toiseen.

   Poista
 3. Nyt villasukkia taas kohta tarvitaan jalkoja lämmittämään.
  Kivat ja hyvin sopivat väriyhdistelmät.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos. Kyllä syksyn merkit on jo niin ilmassa, että vaatteita saa pukea jo päälleensä enemmänkin. Villasukat lämmittää kivasti jalkoja myös.

   Poista
 4. Raidat ovat aina ajankohtaiset ja reippaat, kuten tässä sinullakin. Kauniit sukat!

  VastaaPoista
 5. Kauniit, raikkaat raidat! Ovat varmasti yläkoululaisen mieleen. Mukavaa uutta viikkoa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, samoin sinulle. Väri ja malli tuntui koululaisen mieleiseltä mikä aina saa hyvän mielen aikaiseksi.

   Poista
 6. Kauniit sukat ja hyvin tasaisesti olet neuleen saanut. Sinulla on tasainen käsiala.

  VastaaPoista
 7. Kiitos paljon. Vuosien harjoittelu on jo suurimmat kuprut vienyt mennessään.

  VastaaPoista
 8. Hyvin sopivat värit keskenään. Minä olen nyt laittanut puikot (ehkä) vähäksi aikaa sivuun ja keskityn muihin askarteluihin.

  VastaaPoista
 9. Komppaan edellistä: kaunis väriharmonia :)

  VastaaPoista
 10. Nätti väriyhdistelmä <3 Miksen ole itse tajunnut :)

  VastaaPoista
 11. Beloved Upworkers, This really all of our initially task providing upon Upwork and also anticipation we can easily hire an exceptionally skilled investigator. https://imgur.com/a/vPMbMBe https://imgur.com/a/NEbXkSE https://imgur.com/a/2ErubL1 https://imgur.com/a/9xZbCUc https://imgur.com/a/YMYx7Nr http://3iap9500ag.dip.jp https://imgur.com/a/Z6BkQZI

  VastaaPoista