lauantai 19. marraskuuta 2016

Kerran vuodessa

Kerran vuodessa sitä tulee unohdettua lankalaihis ja lähdettyä kunnon shoppailukierrokselle. Kohteena oli tietenkin vaatimattomasti Tampereen Suomen Kädentaidot -messut. Messut, joista ei todellakaan puutu tarjontaa. On ihana päästä näkemään eri alojen ammattilaisten tuotteita, hipelöimään lankoja ja saamaan paljon uusia ideoita. Alla kuvia messukierrokseltani. Viimeisessä kuvassa on ne omat ostokseni. Kaikenlaista tuli hankittua ja nyt on ihana päästä niistä väkertämään uutta.17 kommenttia:

 1. Onneksi en päässyt tuonne. Olisi varmasti lähtenyt totaalisesti lapasesta...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kieltämättä se on hyvin helppoa. Toinen toistaan houkuttelevampia kojuja vieri vieressä.

   Poista
 2. Kaunista sukkaa ja herkullisen värisiä lankoja!

  Nyt sitten vaan puikot ja koukut heilumaan:)
  Kivaa viikolopun jatkoa!


  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, samoin sinulle!
   Nyt on kieltämättä ihana fiilis kun päässä virtaa monta ihanaa uutta ideaa niin neulomisen, askartelun kuin puutöidenkin osalta.

   Poista
 3. Messuilta saa aina jotain mukaansa. Jollei tarvikkeita niin ainakin ideoita. Useimmiten molempia :D Itseltäni jää tänäkin vuonna väliin. Olin luvannut pikku koululaiselle että nyt on mummi-viikonloppu. Lupaustahan ei peruta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Lupauksista pidetään aina kiinni. Pikku koululainen on viikonloppunsa varmasti ansainnut.

   Poista
 4. Ei voi meikä mennä tuollaisiin paikkoihin, en pääsisi sieltä ulos....ja vaikka pääsisinkin, niin yöunet menisivät, kun langat vilistäisivät :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tiedän tunteen. Siksi tänä vuonna mentiinkin ihan harkitun ostoslistan kanssa. Muuten käy kukkarolle liian kalliiksi.

   Poista
 5. Minulla on lähtenyt jo virkkaaminen niin lapasesta, että onneksi en ehdi messuille. Siellä tekisi itsestä köyhän alta aikayksikön ☺.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niinpä. Ja kyllähän noita lankoja saa verkkokaupoista yms. sitten, kun sen aika on.

   Poista
 6. Kässämessuilla ei mistään laihiksista kannattanut edes haaveilla! Kaikkea ihanaa oli tarjolla :D hiippailin siellä eilen ihanuusminiän kanssa viisi tuntia...mieli teki lisää, jalat huusivat jo armoa :D

  VastaaPoista
 7. Puolihuolimattomasti unohdin nämä messut... Lankasaldo karttui silti, Pupusen kavereiden äiti toi kilon lankoja ja tilasi parit sukat (loput jäävät tekopalkaksi). Mutta ei ne langat olleet ollenkaan noin ihania kuin sinun löytösi!!

  VastaaPoista
 8. Vautsi! Täällä olen vaan kateellisena katsellut kaikkia ihania löytöjä täynnä olevia postauksia. Olin jo ystävättäreni kanssa lähdössä messuille, tuli vaan pari isoa estettä matkaan. Ystävättäreni auto hajosi ja minä sairastuin influenssaan + silmätulehduksen sain vielä kaupan päälle. Sniif, sananmukaisesti. Toivon että ensi kerralla on parempi tuuri. Vaan nyt harmittaa niin vietävästi.

  VastaaPoista
 9. Hieno messusaalis sinulla. Minulta jäivät messut tänä vuonna väliin, ehkä ensi vuonna sitten.

  VastaaPoista
 10. Messuilla tuli käytyä ja saalistakin jäi. Ihania ostoksia olet sinäkin löytänyt, allia tarttui myös minun matkaan. Mukavaa, kun joku jaksaa ihan kameran kanssa messut ikuistaa :)

  VastaaPoista
 11. Oi, kyllähän nuo vyyhdet ja kerät aiheuttavat sydämentykytyksiä. :)
  Ihania ostoksia sinulla. Mitä nuo värikkäät kerät ovat, lankaa vai jonkinlaista kudetta? Jännää nähdä mitä teet niistä!

  VastaaPoista