keskiviikko 7. syyskuuta 2016

Pipottelua

Edellisen postaukseni huivittelut vaihtuivat lennossa pipotteluksi. Työn alla vihdoista ja viimein äidin jo melkein vuosi sitten tilaama pipo. Kaikki sen suhteen ei todellakaan ole mennyt kuin Strömsössä alkaen sukkalangan miljoonista lankasotkuista. Nyt on onneksi pipo jo hyvässä vauhdissa ja sovituksessakin osoittautui pipo olevan istuvuudeltaan hyvällä mallilla.
Kuukausikin ehti vaihtua, joten päivittelin lankalaihis-taulukkoani blogisivulle. Suureksi ilokseni huomasin, että alkuvuoden hankinnoista huolimatta lankalaihis on saavuttanut nollapisteensä. Kaikki loppuvuoden työt tuovat tuota odotettua miinusta varastoista, kunhan en sorru uusiin hankintoihin. Sen verran myönnän kyllä, että tuli nuo Tampereen kädentaidot-messujen ajankohta jo tultua laitettu kalenteriin, joten pieniä synkkiä pilviä marraskuisella taivaalla näkyvillä. Katsotaan miten meikäläisen käy.

Tehdyt työt -2301 g
Lahjoitetut - 64 g
Myydyt
Ostetut +1850 g
Saadut +350 g
YHTEENSÄ -165 g
PUUTTUU 1,5 KG TAVOITTEESTA -1335 g
15 kommenttia:

 1. Tosi kaunis pipo tulossa, upea mallineule :)

  VastaaPoista
 2. Kauniskuvioinen pipo ja hyvä väri. Saako tiedustella mistä malli?

  VastaaPoista
 3. Pipossa on tosi kaunis mallikuvio.
  Lankalaihista on näköjään hankalampi pitää, kuin suklaalakkoa. Kävin nettikaupasta katsomassa vihreäsävyistä lankaa ja huomasin tilanneeni taas useamman kerän muutakin. Onneksi on pimenevät illat ja joulu edessä, joten nyt vain puikot heilumaan.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Totta. Uutukaiset ja lankatarjoukset ovat aina se minun heikkokohtani tässä projektissa. Jos olisi isommat säilytystilat langoille, niin lankalaihis saisi olla... mutta nyt kun niitä on pahvilaatikossa. Ei mikään kaunis näky. Syksy kun tulee niin alkaa neulominenkin "maistumaan". Nyt on tullut enemmän keskityttyä ulkona olemiseen kun säät suosivat.

   Poista
 4. Lankalaihis on tuottanut minullakin tulosta, aika vähän olen hankkinut uusia lankoja ja vanhat varastot ovat pienentyneet huomattavasti. Hieno pipo tulossa...

  VastaaPoista
 5. Wauuu, onpa nätti kuvio pipo neuleessasi ☺
  Aurinkoista viikonloppua Sinulle ♥

  VastaaPoista
 6. Ihana pipo, käyttäisin. :) Värikin on aivan ihana, just mun makuun. Kivaa viikonloppua!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos. Kieltämättä himottaisi laittaa omaan päähän tuo. Ehkäpä teen toisenkin, vaikkei tuon kuvion tekeminen niin kivaa olekaan. Tai sanotaan nyt näin että telkkarin katsominen kärsii keskittymistä vaativan ohjeen vuoksi. Kuvio sinällään on ihan simppeli kyllä.

   Poista
 7. Lankalaihis on kyllä haastava.. Itsekin aloitin kauhealla tahdilla, mutta nyt on homma tyssännyt aivan totaalisesti. Onneksi on vielä muutama kuukausi aikaa ryhdistäytyä :)

  Nuo Kädentaidot-messut pelottaa kyllä kovasti, varsinkin jos käy yhtä hyvä tuuri kuin viime vuonna ja pääsen näytteilleasettajaksi... Sehän tarkoittaa kolmen päivän armotonta shoppailua!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ehdottomasti. Jos noin hyvä tuuri käy, että pääsee näytteilleasettajana mukaan niin ostokset saa olla sen mukaiset :-)

   Poista
 8. Ihanan näköinen pipo tulossa!

  VastaaPoista