lauantai 30. toukokuuta 2015

Baby-lankaa

Nyt se sitten tuli. Ensimmäinen "lipsahdus" lankalaihiksesta. Melkein 5 kk takana ja nyt mieli antoi periksi ja ostin lisää lankoja. En voinut vastustaa kiusausta. Näin ostosreissulla Anne Geddesin Baby-lankaa. Juuri sopivaa vauvan peittoa varten. Väritkin mielestäni keväisiä tai kesäisiä: valkoista ja keltaista. Eihän tuota kerässä olevaa vauvaa voi vastustaa; vai voitko sinä?

Matkaan tarttui 3 kerää valkoista ja 1 keltaista. Kädet syyhyää virkkuukoukkua ja lankaa käsiinsä. Rannekin sopivasti parantunut... Ei muuta kuin tekemään.

4 kommenttia:

 1. Suloista lankaa, todellakin! Itse olen paastonnut huolellisesti, mutta yhden kerän ostin täsmäprojektiin, jonka aloitin entisistä varastoista. Kummasti vielä lankaa riittää, taidan jatkaa paastoa määräajan jälkeenkin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Lykkyä paastoamiselle! Täytyy ottaa sinusta mallia ja ryhdistäytyä Lankalaihiksen osalta. Lankoja varastoissani kyllä riittää. Hyvää kesää!

   Poista
 2. Kieltämättä ihana vauvan kuva. Toivottavasti saat kaiken langan käytettyä ja jatkaa reippaasti lankalaihista eteenpäin. Vielä on tavoitetta jäljellä. // J.K.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kannustuksesta J.K. Täytyy käyttää langat pois ja jatkaa Lankalaihista eteenpäin. Kiva, kun jätit kommentin.

   Poista