perjantai 10. huhtikuuta 2015

Laukku matkalla etelään

Vihdoin ja viimein sain viikonloppuna siskoni tilamaan virkatun ontelokudekassin valmiiksi. Viime tippaanhan sen kasaaminen jälleen jäi, mutta valmistuihan se kuitenkin. Nyt on kassi matkalla kohti saajaa. Saa nähdä mitä tykkää. Omasta mielestäni lopputuloksesta tuli aika söpö, vaikka itse sanonkin. Itse pidän kovin tuosta pyöreästä puukahvasta sekä magneettinapeista kassin sisäpuolella. Valmis työ näyttää tältä:
Valmis kassi.

Magneettinapit sisällä, niin saa kassin tarvittaessa kiinni.
Ja niin kuin aina... pitää olla jotain "ei tilattuakin" mukana, joten kassin sisältä löytyy siskolle pari paria villasukkia ensi talvea varten. Toivottavasti niitä ei ihan heti tarvita.


Ruskeaa ja sinistä, purppuraa ja vaaleanpunaista. Raitaa se olla aina pitää ;-)
Nyt on aika sitten siirtyä seuraavien projektien kimppuun. Työlistalta löytyy vielä yksi vauvan peitto, kesäsukat isosiskolle sekä oma hartiahuivini/pontso. Nyt täytyy vain etsiä motivaatio aloittaa joku projekti eikä vain haaveilla pihatöiden tekemisestä ja kesäkukkien kasvattamisesta. Jos ei joku näistä kohta ala motivoimaan, niin sitten ei auta muu kuin vaihtaa projektia ;-). Jotain värikästä lankaa & nopeasti valmistuvaa... kenties. 

4 kommenttia:

 1. Passelin kokoinen tuo pyöreä kahva. Onko se puuta? Mistä ostit? Oma kassi on ilman kahvaa, mutta en ole löytänyt sopivaa. // Tintti.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kahva on puuta. Mustaksi maalattu.
   Kahvan löysin Hämeenlinnalaisesta Elämänlanka -nimisestä käsityökaupasta. Netistä löytyy myös paljon vaihtoehtoja, kun vain jaksaa etsiä.

   Poista
  2. Jos et ole Hämeenlinnalainen tai lähialueelta, niin kaupalla ei ole verkkokauppaa. Itse kahvoja etsiessä törmäsin netissä sivuun www.napsakka.fi. Sieltä löytyy myös vaihtoehtoja sekä tietenkin huuto.net tai tori.fi sivuilta.

   Poista
  3. Toinen lempparipaikkani on: www.tuuliadesign.fi.

   Poista