torstai 23. helmikuuta 2017

Maija villasukat

Ostin Tampereen Lankamaailmasta kokeilumielessä paljon kehuttua Gjestal Maija lankaa. Langan pitäisi olla todella laadukasta ja kestävää & sopia hyvin niin sukkiin kuin isompiinkin neuletöihin. Yllätyin miten paljon eri värejä tästä langasta löytyikään. Koska viime aikoina minusta on jälleen tullut ruskean värin fani, tein itselleni villasukat puna-ruskea raidoituksin.

Lanka: Gjestal Maija
Värit: Punainen 209 ja ruskea 255
Materiaali: 85 % villaa ja 15 % polyamidia
Sukkapuikot: 3 mm
Koko: 37-38
Kulutus: 90 g.


Tykästyin kyllä tähän Maija lankaan. Tätä täytyy käydä hakemassa lisää.
Seuraavaksi muutama villasukkapari vielä 7 veljeksestä ja sitten saa villasukkatehtailu hetkeksi jäädä. On aika muiden käsitöiden.


12 kommenttia:

 1. Sinulla on todella siisti käsiala. Maijaa olen joskus kokeillut eikä siitä ollut yhtään pahaa sanottavaa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos. Harjoittelun tulosta varmasti tuo käsiala. Maija oli kyllä miellyttävä kokemus ja erityisesti tarjolla oleva värikartta.

   Poista
 2. Onpa kauniisti sointuvat värit toisiinsa ja kivat sukat. Vastaako Gjestal Maija paksuudeltaan Novitan Nalle lankaa? Päättelin vain noista puikkosuosituksista. Pidätkö lankaa laadukkaampana kuin esim. Nalle?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä vain. Maija=Nalle ja Janne=7 veljestä. Neuloessani Maija tuntui kädessä silkkisemmältä. Hienolta neuloa. Jalkaan asti en ole vielä Maija-sukkia ehtinyt laittamaan.

   Poista
 3. Maijasta olen joskus kutonut, mutta tykkään enemmän paksummasta Jannesta. Janne vastaa 7-veikkaa. Ihanaa lankaa kumpainenkin, niin Maija kuin Jannekin.
  Raitasukat kuuluvat villasukkien vakiokalustoon. Aina yhtä kivan näköisiä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. itse pidän myös paksummista villasukista, joten seuraavalla ostoskierroksella aion ostaa tuota jannea. Siinä on myös ihana määrä erilaisia värivaihtoehtoja.

   Poista
 4. Voi miten herkulliset värit. Ruskea on minun lempiväri. Siistiä työtä. Mukavaa viikonloppua sinulle.

  VastaaPoista